Despre noi

Biserica.Tv este un proiect inceput in 2005 la Catedrala Ortodoxa Sf. Imparati Constantin si Elena din Chicago, avand ca scop principal difuzarea(transmiterea) in direct a conferintelor, evenimentelor, slujbelor, etc. tinute in cadrul Catedralei precum si a altor materiale video din viata comunitatii ortodoxe.

Ca o necesitate sa continuat cu inregistrarea transmisiunilor, Biserica.Tv fiind printre primele site-uri romanesti de video & audio sharing.

 

In prezent toate serviciile religioase se transmit in direct(in fiecare Duminica de la 10am ora Chicago, in zilele de sarbatoare, precum si Vineri seara de la 7pm in zilele in care se tin Conferinte), inregistrarile acostora fiind disponibile la scurt timp dupa difuzare.

 

Avand in vedere numarul de vizitarori in continua crestere, precum si a nenumaratelor cereri, Biserica.TV isi propune inceperea unor emisiuni interactive in care doreste sa vina in ajutorul(sprijinul) spiritual al celor in nevoie.

 

Ne propunem inceperea unei emisiuni cu intrebari si raspunsuri in care Preotii Catedralei noastre sa raspunda intrebarilor, nedumeririlor sau a cererilor d-voastra.

 

Utilizarea site-ului Biserica.Tv este GRATUITA, oricine putand sa se inregistreze si sa posteze materiale video si audio, care nu contravin raduielii Ortodoxe.

 

Pentru recomadari sau alte informatii puteti sa ne contactati: Pagina de contact